Blogg-tips
1619 Views

Blogg-tips

November 28, 2015
Skrevet av:

Melina Meyer Magulas

Veldig hyggelig for SKIsport-bloggen min å komme på Pia Seeberg sin «Ukas 5 verdt å lese» -liste!

Blogg-tips

Det er sikkert flere av dere skijentene som kjenner til Pia gjennom artiklene hennes i Shape-up og i rollen hennes som Shape-up’s egen «PT-Pia». Nå blogger hun på HER! Som journalist og over gjennomsnittet interessert i trening (nå også ski), kosthold og treningsutsyr får du følge med Pia på masse av det som rører seg i treningsbransjen og på utstyrsfronten. Lite selvhøytidelig, passe girly og ganske så morsom. Jeg lar meg underholde ukentlig! I tillegg har hun noen planer i skisporet til vinteren, så jeg komme til å følge spent med på denne sprudlende, fine jenta.

image136

IMG_5383-e1448471900605

In other news

LYN SKI er godt installert på Gålå og i skrivende stund slitter alle å øver til eksamen og jobber på hytten vår. Det er liksom den tiden. Det ble litt opp- og ned resultater på sprinten i dag. Resutlatmessig var Simen Thune Rolfsen best med 2.plass bak Mattis Stenshagen i menn junior.

I morgen skal jeg gå første skirenn for sesongen, og jeg er superspent på hvordan det kommer til å føles og hvordan det går! Målet mitt er selvsagt å gå så fort jeg kan og få et godt første renn utfra mone forutsetninger, men å klare de tekniske oppgavene jeg har jobbet med i det siste.

Lykke til alle som skal gå (men der er sikkert meg som trenger det mest!).

Melina

 

 

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy