GIR MEG VINGER!
1385 Views

GIR MEG VINGER!

Februar 28, 2016
Skrevet av:

Melina Meyer Magulas

Jeg sitter nesten å hopper her ved skrivebordet for det blir blanke ark, nullstilling og nye utfordringer…Snart! Det er én ting jeg gleder meg helt spesielt til fordi det har en dypere mening.

Jeg har nå betalt lisens til friidrettsforbundet, sett på terminlisten og begynner å få løpesesongen klar i kalenderen! Skisesongen er langt fra over, men det gjelder å være framsynt og planlegge overganger og barmarksesongen. Da unngår du forhåpentligvis overbelastningsskader og kan få godfølelsen fra start.

Jeg har helt klart høye ambisjoner for en del av løpene, men for noen der det bare for trening, moro og i et løp, for en spesielt god sak.

Her er vårplanen min:

30.April Råskinnet 8-9 km

7.Mai Holmenkollstafetten. Håper på 1. etappe.

8. Mai WINGS FOR LIFE WORLDRUN, Stavanger.

24.Mai Kanskje Ryeløpet 5 km

25. Mai Fornebuløpet 10 km

28.Mai I-Form Løpet 5 eller 10 km eller Grefsenkollen opp

11.Juni Birkebeinerløpet

wings

Jeg løper for egen del, men 8. Mai skal jeg løpe for de som ikke kan. Etter at jeg var med på mittførste veldedighetsløp i fjor skal jeg si deg at å løpe fikk en ny og dypere mening, og det føltes ike fult så egoistisk å forberede meg til det. Hvem er vel ikke en sucker for litt feelgood?!

Wings for Life World Run var en helt fantastisk opplevelse i fjor, og det har jeg skrevet om i dette innlegget. ALLE intekter går uavkortet til ryggmargsforskning. 1 mars går startkontigenten opp med 100 kr, så meld deg på nå! Få med venner, familien og kjente, for dette er en verdig sak å svette litt for. Noe annet som er veldig kult er at dette er et globalt løp alle starter på likt over hele verden! Glad vi starter på dagtid i Norge.

Du trenger ikke være så himla god til å løpe eller du kan være himla god. For her setter vi våre egne løpemål og målstreken tar jeg igjen ved en målbil som kjører med bestemte hastigheter gjennom løpet. FOR et kick det var å bli tatt igjen av målbilen med Aksel Lund Svindal bak rattet!

Jeg skal løpe og gleder meg masse. Hvem blir med meg? Meld deg på HER

Happy running!

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy