NCAA Mestere
1631 Views

NCAA Mestere

Mars 20, 2016
Skrevet av:

Dag Frode Trollebø

Forrige helg var det sesongavslutning og mesterskap i college-skiing. I Steamboat Springs var hele college-sirkuset samlet for å konkurrere om National Champions titlen, som University of Denver vant! 

NCAA går over fire dager, med alpint, langrenn, alpint, langrenn – konkurransedager. Etter to dager var det Montana State University som var overraskende i ledelsen, foran University of Utah og University of Denver. Vi (University of Denver) fulgte opp med to gode konkurransedager, og stakk av med en klar seier til slutt. Vi vant foran University of Colorado og University of Utah. Dette var utrolig morsomt å få oppleve og ga masse motivation for neste år. Jeg så ikke på oss som favoritter basert på resultater tidligere i sesongen, og det var derfor ekstra morsomt å få med seg seieren i NCAA.

Denver sitt lag for menn sesongen 2016
Denver sitt alpint- og langrennslag for menn sesongen 2016. Bak til venstre: Eric Read, Sebastian Brigovic, undertegnete, Christian Shanley, Moritz Madlener. Foran venstre: Alex Leever, Taylor Shiffrin, Lars Hannah. Ikke på bilde: Max Marno.

Individuelt i langrenn var det på skøyte distansen Anika Miller og Mads Ek Strøm som vant, og i klassisk Linn Eriksen og Mads Ek Strøm som gikk av med seierne. Personlig endte jeg på 17. plass og 10. plass, noe jeg er meget fornøyd med tatt sesongen i betraktning.

Nå er college-sesongen over og våren har kommet til Denver. Det er noen college-løpere som velger å ta turen til Spring Series (Amerikansk mesterskap del 2) på østkysten, men personlig står jeg over. Etter en sesong med mye sykdom velger jeg å være i Denver og fokusere på skolen de neste ukene før en ny langrennssesong starter snart. Utover skolearbeid vil de neste ukene bli preget av lange sykkelturer i fjellene, skareturer, og randonee turer. Våren i Colorado er en fantastisk tid!

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy