NO SNOW. NO SHOW.
1581 Views

NO SNOW. NO SHOW.

Februar 29, 2016
Skrevet av:

Melina Meyer Magulas

Det er ikke offisielt enda, men at det blir endringer i konkurranseplanen min er nå 100% sikkert.

Den siste uken skulle jeg egentlig hvert i FYROM/Makedonia og Hellas for å gå FIS-renn, men snømangel har gjort at det har blitt mye endringer på datoer og lokasjon. De to rennene jeg skulle gått i Piagadia, Hellas har først blitt flyttet, så avlyst og da gjensto to renn i Metsovo, der jeg var i fjor. Disse skulle gå samme helgen som NC på Lygna, altså kommende helg. Nå har jeg fått beskjed om at disse kommer sannsynligvis til å bli avlyst, for da det var mye snø på samme tid i fjor, er det ikke et gram i sikte nå.

Metsovo_1
Sånn var det i fjor…
metsovo_2
Skirenn i Hellas. Over 100 gikk nasjonalt mesterskap i ulike klasser. Ikke verst!

metsovo 2

Jeg er litt lei meg, faktisk. Men det som ikke går, det går over! Strategisk er det helt kjempedumt for min del for da ligger det desto større press på meg før Lahti neste år. Selv om jeg går langrenn for en lilleputtnasjon i sporten er det ikke bare å melde seg på, for FIS har også regler som skal følges og det er få plasser på et VM-lag. Når ny FIS-kalender kommer å jeg nok ut å reise litt og hente meg litt gode punkter, samt nesten trening må rettes mot 5 km skøyting.

Oh, well..det er bare å brette opp ermene å trene og hvile på! Nå først på Lygna. Jeg er foreberedt på å holde høyre kan du si 😉 Føler meg bare superpriveligert som får være med på moroa.

Happy skiing!

Melina

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy