TRENE, SKRIVE, TRENE...
1343 Views

TRENE, SKRIVE, TRENE…

Desember 29, 2015
Skrevet av:

Melina Meyer Magulas

Livet stopper ikke opp selv om det er høytid og dette er det min jul går med til i år. Nå har jeg jobbet 3 dager med å få 3000 ord til å bli 1500. Bah!

Sånn går no dagan..Håper dere nyter romjulstiden og aller helst på sne. Etter to dager uten ski på beina gleder jeg meg sånn til å stikke ut på dagensøkter i Kollen etter både fall av natursne og økt sneproduksjon der oppe! Løypene skal være klare i 12-tiden i dag. Hurra!

På treningsfronten er det ikke så mye annet å melde enn runde på runde i nettopp Kollen, barmark og skirenn jeg hadde tenkt å gå som har blitt avlyst, men i morgen vanker en skikkelig konkurransespesifikk økt. Mer om den i neste innlegg.

Jeg tenkte meg egentlig bare innom for å dele et innlegg jeg la ut på for to dager siden på mitt andre nettunvers, som har blitt lest heftig mye. Noen ganger lar jeg meg forundre over hva som får mest klikkog statistikken til å skyte i været i bloggverden, og dette falt tydeligvis i smak hos mange. HER er mine tanker og leveregler om så kalt «time management», leveregler og hvordan si det viktige ordet «nei».

In other news, har jeg skrevet en liten sak om trening til turrenn på trening.no som også kan være fin lesning.

Nyt romjulsdagene!

Melina

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy