Velkommen til mitt treningsunivers!
1935 Views

Velkommen til mitt treningsunivers!

November 04, 2015
Skrevet av:

Melina Meyer Magulas

Du har kanskje lest tekstene mine i magasinutgavene av SKI Sport. Jeg håper at også denne bloggen kan bli en av dine faste kilder til treningsvitenskap, skitips og inspirasjon til alt som har med trening og prestasjon å gjøre. I tillegg får du et innblikk i hvordan det er å være seniorløper i LYN SKI.

Velkommen skal du være fra første klikk, inn i det som skal bli et nettbasert langrennsunivers. Her på SKIsport-bloggen skal det fråtses i stoff om langrenn, konkurranse, trening og alt som kan linkes mot skisporten. Da jeg startet som blogger for et års tid siden var det både for at venner og familie skulle få henge med i svingene på alle mine prosjekter og påfunn, men også for å bruke den som et talerør for min vitenskapsbaserte treningsfilosofi (mer om det senere) og som markedskanal for de tingene jeg driver. Dette er fortsatt grunnene til at jeg blogger, og så håper jeg dere som er SKI Sports lesere vil få et godt forhold til meg som artikkelforfatter når dere blir kjent med meg gjennom bloggen. Jeg skal spare der for det klassiske avsnittet om at «hjelp, har blitt blogger og det trodde jeg aldri bla,bla..», for jeg har altså blogget i ca 1 år på training4performance.com. Foreløpig vil jeg fortsette å blogge på denne siden også, men da også om temaer som ikke utelukkende dreier seg om langrenn og trening for utholdenhetsprestasjoner.

Hvem er Melina?

Jeg har lært at når man skal fortelle hvem man er, skal man ikke fortelle hva man gjør og har gjort, så det kommer etterpå. Så jeg skal forsøke å beskrive meg selv med kritisk blikk: Jeg er langrennsløper i praksis og danser i hjertet, men merker at hjertet mitt for langrenn vokser seg stadig større.  En smilende norsk og gresk Nordstrands-jente. Altså fra Oslo, så jeg er byjente til tusen med alt det innebærer og dere må være så snille å ta meg som jeg er. Skolelys, fagnerd og A-menneske. Det siste kan jo høres strebete og irriterende ut, men tror jeg er ganske grei og kanskje litt kul. Syntes i 25 år at livet var aller best inne i en ballettsal, men har syntes at #liveterbestute de siste 3-4 årene av livet, som har blitt 30 år langt. På forfengelig vis gleder jeg meg over at folk fortsatt tror jeg er født i 89, men nå er katta ute av sekken.

Fortsettelse følger…

I morgen deler jeg en slags mini-biografi eller egentlig et sammendrag av utøverlivet til nå, og bakgrunnen for at jeg kan uttale meg om trening og prestasjon. Denne bloggen skal ikke være 100% The Melina-Show, men jeg vil også dele litt hverdagslige, men treningsrelaterte ting. Nå er det snart dags for andre økt her. Jeg er nemlig på samling med LYN SKIs senior avdeling, så nå skal jeg legge beina opp en times tid før trening.

Vi blogges!

 

 

melina_selfie
En selfie på vei hjem fra trening.
IMG_0342
Fra påsketur med nr 1 i livet mitt. Mer om han siden…
IMG_8487
Skøyting på skareføre i soloppgang, enough said! Foto: Linda Helland. Sjusjøen.

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy