Samlet på ski i Trysil
2225 Views

Samlet på ski i Trysil

120 kombinertinteresserte var samlet til «Camp 1881».

Januar 30, 2020
STOR GJENG: Totalt samlet 120 glade utøvere, foreldre, trenere og sponsorer seg i Trysil.
Skrevet av:

administrator

Norges Skiforbund Kombinert har gjennom en årrekke arrangert miljøsamling på snø i starten av november for yngre kombinertløpere. Et rekrutteringstiltak for å samle aktive ungdommer fra landet før sesongen braker løs.

TRENINGSGLEDE: Norges Skiforbund Kombinert har gjennom en årrekke arrangert miljøsamling på snø i starten av november for yngre kombinertløpere.
TRENINGSGLEDE: Norges Skiforbund Kombinert har gjennom en årrekke arrangert miljøsamling på snø i starten av november for yngre kombinertløpere.

 

ET MEKKA

Nå har også juniorer og seniorer, elitelaget for menn og kvinner og samarbeidspartnere til kombinert blitt en del av samlingen med utgangspunkt i Radisson-hotellet. Trysil er blitt et mekka for ski, lek og moro. I Trysil har de lagret snøen gjennom sommeren, og sikret dermed optimale forhold. Her lå alt til rette for skigåing, balansetrening og mye moro på snø første helga i november. Utøverne fikk også med seg bowling på lørdag kveld, samt en runde i surfebølgen.

ET MEKKA: I Trysil har de lagret snøen gjennom sommeren, og sikret dermed optimale forhold.
ET MEKKA: I Trysil har de lagret snøen gjennom sommeren, og sikret dermed optimale forhold.

 

MØTEPLASS FOR ALLE NIVÅER

For første gang var hele kombinert-Norge samlet. I tillegg til rekrutteringssamling ungdom og foreldre, var også elitelaget for menn og kvinner på plass for å test ski til sesongen, sammen med hele smøreteamet og trenerapparatet. Kombinert dyrker også de tre kraftsentrene i Norge med Oslo (Wang og Kollenhopp), Lillehammer (NTG og Lillehammer Nordic Combined) og Trondheim (Heimdal Videregående skole og Granåsen Skiteam), som hadde utøvere representert på sesongens første snøsamling. Med ulike opplegg på dagtid var alle samlet til sesonginformasjon, og ulike happeninger til middag på kveldstid.

– Det å se 120 glade utøvere, foreldre, trenere og sponsorer samlet i Trysil var stort. Det å møtes på samme arena, bli kjent og ha det gøy sammen styrker samholdet og gir alle en opplevelse av å være del av noe større, sier utviklingssjef i kombinert, Jan Christian Bjørn. Gjennom helgen ble det også arrangert smørekurs for foreldre i den nye smøretraileren til kombinert. En seanse ledet av smøresjef Jonas Amundsen. På kvelden var det case-jobbing med foreldre med fokus på hvordan man kan legge til rette for allsidig aktivitet i lokalmiljøene.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy