2.plass til Heidi Weng
3561 Views

2.plass til Heidi Weng

Mars 13, 2021
Skrevet av:

Kristin Roset

Både Therese Johaug og Frida Karlsson står over verdenscupfinalen på grunn av skader. Da tok Heidi Weng andreplassen bak Julia Stupak, men var aller mest fornøyd med at hun rakk å komme seg på toalettet.

I gigantenes fravær, prøvde svenske Ebba Andersson å mørne feltet i stykker. Men den hun mørnet mest, var seg selv. Dermed måtte hun ta til takke med tredjeplass.

I stedet ble det seier til russiske Julis Stupak, mens Heidi Weng fortsatte der hun slapp på VM-tremila sist lørdag – på en andreplass.

– Hun var rett og slett bare sterkere enn meg, så jeg hadde mer enn nok med å bare holde posisjonen min. Jeg hang på strikken så å si fra start, så jeg er veldig glad at ikke strikken sprakk før jeg var i mål, sier Weng i intervjuet med NRK.

Så avslører hun at hun denne gangen hadde det ekstra travelt med å komme seg til mål:

– Jeg rakk akkurat do da jeg komme i mål også, så det var jo veldig greit! Det er første gang jeg har hatt det sånn. Det var digg å rekke doen. Det kunne gått gæli, det, sier hun med et smil.

– Bra det ikke var en runde til?

– Ja, det var godt, for stakkar de som hadde vært bak meg da!

I morgen er det 30 km jaktstart i fristil basert på lørdagens resultater. Weng går ut sju sekunder bak Stupak

– Ja, det skal jeg fikse, og heldigvis har jeg Ebba sammen med meg. Jeg så på morgendagen som det jeg kanskje gleder meg mest til, men jeg håper på en litt bedre følelse, sier Weng etter rennet

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy