Kristoffersen på pallen i Saalbach - Hirscher igjen til topps
1231 Views

Kristoffersen på pallen i Saalbach – Hirscher igjen til topps

Henrik Kristoffersen måtte igjen se seg slått av Marcel Hirscher i verdenscuprennet i slalåm i Saalbach-Hinterglemm torsdag. 24-åringen ble tredjemann.

Desember 20, 2018
Skrevet av:

administrator

Kristoffersen har ikke fått det til å stemme så langt i sesongen, men i østerrikske Saalbach torsdag hadde han igjen fått fart på skiene. Men raskest av alle i den første omgangen var nok en gang hjemmefavoritten Hirscher. Henrik Kristoffersen var nummer tre.

Da Kristoffersen skulle kjøre i finaleomgangen ledet rennets store overraskelse Loïc Meillard. Sveitseren kjørte seg opp fra 12.-plass etter første omgang.

Nordmannen hadde godt over sekundet på Meillard, men etter en rotete omgang kjørte 24-åringen i mål ni hundredeler bak ham.

Mario Matt, 2.-mann etter første omgang, klarte ikke levere, men Hirscher kunne ingen gjøre noe med. Østerrikeren kontrollerte inn seieren med 28 hundredeler.

>> SE: Terminliste for verdenscupen i alpint

La igjen tid

I det første slalåmrennet i verdenscupen siden Levi i november lå Kristoffersen på tredjeplass før finaleomgangen. Rælingen-gutten var ikke helt fornøyd da han kjørte inn til ledelse med startnummer 3 i første omgang. Trolig var det mellompartiet han ikke var helt fornøyd med, der han la igjen litt for mye tid.

Ledelsen holdt kun til Michael Matt kom kjørende på neste startnummer, men også østerrikeren ble skjøvet nedover på resultatlisten da landsmannen Marcel Hirscher kjørte i mål kort tid senere.

Kjørte ut

Sebastian Foss Solevåg var nummer 14 etter første omgang, men falt tilbake til 15.-plass i finaleomgangen etter litt defensiv kjøring.

Leif Kristian Nestvold-Haugen ble klar for finaleomgangen som 29.-mann, men etter et par porter i finaleløypa var rennet over for 31-åringen.

Timon Haugan kvalifiserte seg ikke til finaleomgangen. Han kom inn til 49.-plass, sist av alle som fullførte, mens Jonathan Nordbotten og Simen Ramberg Christensen kjørte ut.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy