Birkebeinerløpet flyttes
2101 Views

Birkebeinerløpet flyttes

Mars 03, 2021
Skrevet av:

Kristin Roset

Birkebeinerløpet flyttes i likhet med i fjor til helga etter Birkebeinerrittet.  Ny løpsdato i 2021 blir lørdag 4. september.

Vi befinner oss alle fortsatt i en spesiell situasjon med tanke på koronasituasjonen. For å skape enda større sikkerhet og mulighet for å kunne gjennomføre Norges største terrengløp, Birkebeinerløpet, ønsker vi allerede nå å skape forutsigbarhet for Birkens deltagere ved å flytte løpsdatoen fra 12. juni til 4. september. Samtidig er det naturlig for oss å legge Birkebeinerløpet til helga etter Birkebeinerrittet. Det gir oss en god sammenhengende Birkenuke med to påfølgende arrangementshelger.

To helger med Birkenopplevelser
– Vi gleder oss enormt til å «ta Birken tilbake» og skape fine Birkenopplevelser sammen med gode samarbeidspartnere disse to helgene. Vi har inngått partnerskapsavtaler med musikkfestivalen Lillehammer Live under Birkebeinerrittet og Maihaugen friluftsmuseum til Birkebeinerløpet. Når vi endelig kan samles igjen skal vi lage to flotte festivalhelger, forhåpentligvis uten begrensninger, sier Eirik Torbjørnsen, daglig leder i Birken AS.

Deltakere på samtlige distanser i forbindelse med Birkebeinerløpet lørdag 4. september får muligheten til å løpe gjennom Maihaugen, et av Norges flotteste friluftsmuseum.

Hva skjer med din påmelding?
Alle påmeldte deltagere blir automatisk flyttet over til ny dato.

Godkjent trippel i 2021
Deltakere som innen 21. mars fullfører vinterens alternative aktivitet til det avlyste Birkebeinerrennet, VinterBirken QR, vil ved å fullføre Birkebeinerrittet og Birkebeinerløpet 2021 får trippelen godkjent og kan kalle seg årets Birkebeiner. Trippeldeltagere som i tillegg klarer merket i løp og ritt, kan kalle seg årets SuperBirkebeiner.

 

 

 

 

 

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy