Bli langrennsinstruktør for barn og ungdom i Japan!
1222 Views

Bli langrennsinstruktør for barn og ungdom i Japan!

Mars 09, 2020
Skrevet av:

Kristin Roset

Japans ambassade i Norge har gleden av å kunngjøre at Norge er blitt tildelt en stilling som «Sports Exchange Advisor» (SEA) i Hokkaido under det populære Japan Exchange and Teaching (JET)-programmet fra august/september 2020. Vi håper dette tilbudet kan være interessant for skiutøvere/-instruktører som har lyst til å prøve noe nytt, og som er fristet av muligheten til å bo og jobbe i Japan.
Vi søker kandidater som kan vise til instruktørkompetanse i form av trenerkurs, eller eventuelt dokumentert praktisk erfaring som instruktør for unge utøvere. I utgangspunktet er programmet egnet for personer i alderen 20-30, men dette er ikke et krav.
Stillingen innebærer et lønnet opphold i Japan som assisterende langrennsinstruktør for barn og ungdom med en arbeidsuke på normalt 35 timer (eks. lunsjpause) mandag-fredag. Arbeidet vil bli ledet av en erfaren japansk instruktør. Reise til/fra Japan dekkes av programmet.
Kommunikasjon med elever og kolleger skal i utgangspunktet foregå på engelsk, men programdeltakere vil ha anledning til å delta på japanskkurs dersom han/hun skulle ønske det.
Engasjementet gjelder i utgangspunktet for ett år, med mulighet for forlengelse ved gjensidig ønske om dette på inntil totalt fem år.
Send oss din søknad, som skal omfatte dokumentene som beskrevet i dokumentet «Application Guidelines», til info@os.mofa.go.jp (skriv gjerne «JET SEA Hokkaido» i emnefeltet). Eventuelle spørsmål kan rettes til samme e-postadresse, eller per telefon til 22 01 29 00.
Søknadsfrist 1. april 2020.
Les mer HER
 
 
 
 
 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy