Blink 2022 - klar for ny folkefest
2465 Views

Blink 2022 – klar for ny folkefest

Juli 13, 2022
Skrevet av:

Kristin Roset

Etter to år med pandemi, er det endelig klart for ny folkefest i Lysebotn, Ålgård og Sandnes gater 3-6 august. De trippelt verdensmesterne Sjur Røthe og Hans Christer Holund skal prøve seg mot blandt annet den britiske favoritten Andrew Musgrave, og franske Maurice Manificat.

Vi får også en duell mellom de unge lovende og de mer meritterte løperne, når dobbelt OL-gull vinner Simen Hegstad Krüger skal teste formen mot Martin Kirkeberg Mørk, Lars Agnar Hjelmeset og Iver Tildem Andersen. Vi får også den gode gamle norsk-svenske duellen når 13 x verdensmester og dobbelt olympisk mester Petter Northug jr. igjen får muligheten til å bryne seg på Calle Halfvarsson og Jens Burman. 

BLINKFESTIVALEN (nettside)

Blinkfestivalen er sommerens største skiarrangement i Norge. Det vrimler av skistjerner fra både inn og utland. Syretester, sprinter, konserter, folkefest og ferie i vakre omgivelser for mange. Endelig kan vi igjen by til fest for alle de aldersbestemte klassene som er mangfoldet i hele festivalen. Søskendueller på rulleski, staking eller bare det å delta på et stort og flott arrangement. Pleie bekjentskaper på tvers av skikretser og å kunne konkurrere mot hverandre igjen – uten at sykdom har spolert sesongen.

Program:

3. august – Lysebotn opp med aldersbestemte klasser

4. august – Blink classics langløp Ålgard med aldersbestemte klasser

5-6 august – Blink Sandnes prologer og finaler med aldersbestemte klasser

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy