Etterlengtet opptur for Holm Lægreid
2998 Views

Etterlengtet opptur for Holm Lægreid

Mars 10, 2022
Skrevet av:

Kristin Roset

Sturla Holm Lægreid hadde et tøft OL, men fikk seg en etterlengtet opptur på verdenscup-sprinten i Otepää med 2.plass bak Quentin Fillon Maillet. Begge skjøt fulle hus, men franskmannen var noe raskere i sporet og hadde en bedre avslutning (foto: Viktor Storsveen).

–Veldig deilig å gjøre det jeg pleier å gjøre, nemlig å skyte prikkfritt. Nå kjennes det ut som at jeg er kommet over den litt tunge kneika, og håper å kunne ta med meg denne god følelsen videre, sa Holm Lægreid etter den etterlengtede oppturen.

På de 15 siste løpende har Quentin Fillon Maillet 9 seirer og to andreplasser. Han ligger an til å bli den fjerde franskmannen som vinner verdenscupen sammenlagt etter Patrice Bailly-Salins (én gang), Raphaël Poirée (fire ganger) og Martin Fourcade (vant syv sesonger på rad). Vetle Sjåstad Christensen ble nummer 4, Tarjei Bø nummer 10, Sivert Bakken nummer 13, Filip Fjeld Andersen nummer 14 og bror Aleksander Fjeld Andersen nummer 41. Johannes Thingnes Bø har takket for seg resten av sesongen.

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy