Hovedlandsrennene - Slopestyle, varmestue og tacokveld
1473 Views

Hovedlandsrennene – Slopestyle, varmestue og tacokveld

Februar 08, 2023
Skrevet av:

Dagfinn Kern-Rosenvinge

Klar for Hovedlandsrennene? Jack Eigenwillig Brusveen forteller oss om helgens arrangement. Og tacokveld for utøvere og foresatte… 

Kan du fortelle kort om Hovedlandsrennene?

-Hovedslandsrennene (HL) i Freeski på Skeikampen, er en nasjonal konkurranse for utøvere født i 2009 og 2010. Fokuset ligger på god stemning og lave skuldre. Dersom man har lyst til å forsøke seg på konkurransearenaen i freeski, er dette arrangementet en god anledning. 

Coursen går i freeskiparken på Skeikampen. Under Slopestyle-run’et kan utøverne velge mellom rød og svart løype med 2 rails, 2 Big jump, 2 Big jump og ytterligere 2 rails. 

Vi har tidligere arrangert HL – tilbake i 2017 og 2022, mens vi kan se tilbake på Norgescup tre ganger – 2013, 2014 og 2015. 

Det skal konkurreres i både Big Air og Slopestyle. For å delta må man være medlem av en skiklubb, og primært inneha årslisens. Det er anledning til å kjøpe engangslisens på renndagen for 60kr pr dag. 

Basen er å finne i varmestua “Ski in bar” – like ved coursen. Der kan utøvere og foresatte varme seg, og førstnevnte kan kose seg med grillmat og drikke begge dagene. 

Lørdag kveld inviterer vi til felles tacomiddag for utøvere og familie på Thon Hotel Skikampen. Vi spanderer taco-buffet og brus til alle utøverne, mens foresatte betaler 200kr pr person. 

Hvilke forventninger har dere med tanke på antall deltagere?

-Vi håper på rund 60 deltakere i år. Vi var på 80 i fjor, men da kjørte vi KM parallelt. 

Hvem står bak rennet?

-Det er Gausdal Freeski som er arrangør – under Gausdal Skilag. 

TD er Torger Fenstad og rennleder er undertegnede, Jack Eigenwillig Brusveen.

Øvrig informasjon

-Det koster 200kr å delta. I tillegg kommer heiskort (vi har ordnet spesialpris på dagskort til utøvere og trenere til 250kr pr dag. Og så kommer selvfølgelig dagslisens/årslisens oppå dette igjen. Man melder seg på her. Link til arrangementets facebookside finner man her

Løpende resultatliste publiseres på eget nettsted.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy