KM Oppland: -250 deltagere til Peer Gynt Stadion på Gålå!
1619 Views

KM Oppland: -250 deltagere til Peer Gynt Stadion på Gålå!

Januar 25, 2023
KM Oppland
Skrevet av:

Dagfinn Kern-Rosenvinge

Audun Skattebo gir oss alt vi trenger å vite før helgens KM Oppland på Gålå… 

Kan du fortelle kort om KM Oppland?

-Det har vært arrangert ulike cuprenn og cupavslutninger for Oppland på Gålå i mange år. Hovedmålgruppen er skiløpere i alderen opp til 16 år, men vi håper både junior – og seniorsegmentet finner veien til Gålå denne helgen. Det er viktig for oss å arrangere renn for lokale løpere, i tillegg til Norgescup og NM/HL. 

Det er klasser fra 8 år til senior. Alle kan delta, mens KM er for deltakerne fra Oppland. Lørdag avholdes sprint friteknikk, mens distanserenn friteknikk går av stabelen søndag. Konkurransene finner sted i løypene på og rundt Peer Gynt Stadion – lokale løyper som er tilrettelagt for norgeseliten så vel som for lokale renn. 

Hvem står bak rennet?

-Gålå Idrettsanlegg er arrangør med de fem lokale klubbene Sør-Fron IL, Harpefoss IL, Tormod Skilag, Vinstra IL og Ruste IL. Rennleder lørdag er Audun Skattebo og søndag Ole Flækøy. 

Hvilke forventninger har dere med tanke på antall deltagere?

-Vi forventer mellom 200 og 250 deltakere. Gålå har også mange hytteboere, og vi forventer at flere av dem finner veien.

Øvrig informasjon

-Man melder seg på igjennom minidrett.no. Det koster 130kr for de yngste, 150kr for junior og 170kr for senior. For ytterligere informasjon om arrangementet, henviser vi til nettsidene våre. Resultatene publiseres samme sted. 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy