Kombinert: Jarl Magnus Riiber satte på plass skulderen selv
11776 Views

Kombinert: Jarl Magnus Riiber satte på plass skulderen selv

Juli 12, 2022
Skrevet av:

Kristin Roset

Vi møter Jarl Magnus Riiber i Lysgårdbakken på Lillehammer. Hans hjemmearena på andre året. Her stortrives han med sin lille familie, samboer Sunna og datteren Ronja (2,5år). Han flyr godt i bakken, men innrømmer at den siste tiden har vært litt krøkkete på treningsfronten.

– Hellet har ikke vært helt på min side nei. Da jeg var i Vesterålen sammen med en sponsor var jeg uheldig på rulleski og fikk skulderen ut av ledd. Jeg satte den på plass selv, for til lengre tid en venter til verre blir det. Smertefritt var det ikke, sier han med et smil.

–Like etter ble jeg syk, så det har ikke vært de helt store treningsmengdene den siste tiden. Heldigvis er det bedring i sikte, så jeg får hoppet, gått på rulleski uten staver og løpt. Det er ikke den verste tiden å møte motgang på, forteller Jarl Magnus.

Glad for valget

Han var fornøyd med hoppøkten i Lysgårdsbakken denne dagen, og gledet seg til å komme hjem til familie og lunsj.

Min samboer Sunna er manageren i «firmaet» vårt. Hun holder styr på økonomi, kosthold, avtaler med mer. Og så er hun er utrolig god mamma til Ronja, så jeg har mye å takke henne for, sier han.

Jarl Magnus og hans kjære flyttet til Lillehammer november 2020. Sunna har familie på Øyer, og de følte begge for å oppleve noe annerledes enn Oslo.

–Vi ønsket oss et sted med mer plass, nær naturen og med litt mindre forhold enn Oslo. Jeg kom tidlig i kontakt med hoppmiljøet her, og har blitt en del av Lillehammerhopp. Det har gitt meg mye. Jeg er utrolig glad for at vi tok dette valget, forteller han.

 

Jarl Magnus på vei til toppen av Lysgårdsbakkene på Lillehammer. Foto: Kristin Roset

Du kan lese mer om Jarl Magnus i kommende utgave av SKIsport.

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy