Frognerseter-testen. Check!
1783 Views

Frognerseter-testen. Check!

Juni 04, 2016
Skrevet av:

Melina Meyer Magulas

Vi er i gang med seniorsamling nummer 2 denne sesongen og ballet åpnes med den harde Frognerseter-testen. Jammen ble det ikke satt ny løyperekord i dag også!

Dette er allerede en fin helg! Min kjære er tilbake fra Sognefjellet og vi startet samling med LYN SKI senior i dag, ledet av hovedtrener Jostein Moe.

Er nesten mer nervøs for Frognerseter-testen enn for enkelte skirenn, jeg. Når det ikke er ski og staver å holde styr på kan jeg ta meg helt ut i mye større grad. Jeg er bare relativt sett bedre til å løpe enn på ski foreløpig, og når man skal i kjellern så blir det skikkelig i kjellern også. Det man husker fra sånne testløp er jo det siste som skjedde, altså hvor vondt du har det siste halvdel og at det gradvis bare blir hardere. Denne økten krever at man orker å ha det vondt med seg selv og omtrent pushe over evne på slutten.

Jeg er bombesikker på at jeg blir sterkere mentalt av slike økter og jeg leter etter en følelse der jeg ikke må holde igjen for å ikke få totalsyra, men klarer å jage meg selv videre. I dag føltes det bra. Ikke helt på jager’n, så det ble ikke pers, men bedre enn forrige gang jeg løp.

Pers er 24:16 og i dag ble det 24:19, men følelsen var god og jeg tar det som et positivt tegn!

Det var mange som løp i dag og det er alltid gøy! LYN SKI junior og senior, Team Lease Plan og en del fra juniorlandslaget stilte på startstreken. En som virkelig skal gratuleres er Joar Thele, selveste Thele-toget, som perset og satte løyperekord med tiden 22:31! Han slettet dermed den gamle løyperekorden til Eldar Rønning på 22:32, tatt i VM-sesongen i 2011.  Therese Johaug sitter på Jenterekorden på 19:23 og jeg tror ikke den ryker med det første, hvis hun ikke bestemmer seg for å slette den selv da. I fht tidene er det viktig å få med at jenteløypa går rett opp fra vestsiden av Sognsvann og gutteløypa går om Lyn-hytta. Så litt lenger for dem, men litt brattere for oss. Imponerende av Joar!

Nå blir det rest-jogg og å forberede seg på nye økter i morgen og utover uken. HER finner du samlingsplanen med litt av mine egne justeringer.

Skjermbilde 2016-06-04 kl. 16.59.12
Senior-avdelingen er på Insta! Legg merke til jernmannen oppe til venstre.

Forresten! LYN SKI senior har fått seg egen instagram, da vet du. Så følg oss gjerne for innblikk i hva seniorene i Norges største skiklubb driver med.

Nyt solen, godt skifolk!

Melina

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy