Løwstrøm Nyenget og Andersson vant Reistadløpet
5110 Views

Løwstrøm Nyenget og Andersson vant Reistadløpet

April 02, 2022
Skrevet av:

Kristin Roset

Martin Løwstrøm Nyenget er i storform om dagen, og på dagen etter sin 30 års dag gikk han inn til sin første Visma Ski Classics seier (FOTO: Kristin Roset). Tord Asle Gjerdalen gikk inn til en andreplass, og det ble hans 31. pallplass i Visma Ski Classics. Mikael Gunnulfsen var med i kampen om tredjeplassen, og avgjorde i nedoverkjøringene ned til mål. Han fikk kamp fra Erik Rosjö, men klarte til slutt å sikre tredjeplassen. Sammenlagtleder, Andreas Nygaard, ble til slutt nummer åtte. Med det vant han Visma Ski Classics sammenlagt for sesongen selv om Yllas Levi fortsatt står igjen som siste renn.

– Det var en fin tur over. Det ble litt lengre alene enn det jeg hadde sett for meg. Jeg ble litt irritert på scooteren, for jeg slet med å få sikt nedover. Det la seg is på brillene. Jeg kommer til å ha fokus på distanselangrenn litt til, men dette passer meg veldig bra, forteller Martin Løwstrøm Nyenget til NRK i mål.

RESULTATER

 

Ebba Andersson. FOTO: Visma Ski Classics

Marit Bjørgen imponerte stort under Reistadløpet da hun gikk inn til 2 .plass bak svenske Ebba Andersson. I lett-terrenget på slutten av rennet var det  Bjørgen av de tre kvinnene i front som avsluttet sterkest. Hun tok inn flere sekunder på Ebba Andersson etter Hallvor hill. Likevel ble det litt for få kilometer inn til mål, og Ebba sikret til slutt seieren med 54 sekunder ned til Marit Bjørgen. Astrid Øyre Slind ble nummer tre. De tre første kvinnene i mål gikk med feste under skiene.

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy