Profiler i vinden
2322 Views

Profiler i vinden

SOLID GRUNNLAG: Stian Hoelgaard har trent mellom 80 og 100 timer hver måned gjennom sommeren og høsten, og føler seg godt forberedt. Foto: Geir Olsen

Februar 08, 2016
Skrevet av:

Eirik Lund Røer

Birgit Skarstein, Stian Hoelgaard og Juni Arnekleiv er virkelig i vinden om dagen. Alle profilene møter du i årets første utgave av SKIsport.

Vil du abonnere på SKIsport? Klikk her for å bestille!

Med fare for å skryte av oss selv: De tre portrettprofilene i årets første utgave av SKIsport er virkelig i vinden om dagen.

Birgit Skarstein satte forrige helg verdensrekord på 1.000 meter para-roing innendørs i Horten. Hun gjennomførte distansen på imponerende 4:22:65, hele ti sekunder raskere enn rekorden fra 2013. Hvordan Birgit trener – både som roer og langrennspigger – får du vite i vår hovedsak fra side 18.

Stian Hoelgaard fikk sitt virkelige gjennombrudd med tredjeplassen i Marcialonga forrige uke. Det var hans første pallplass i langløpscupen Ski Classics, og viste at treningen rogalendingen har lagt ned i sommer og høst har gitt resultater. Stians treningshverdag, mål og ambisjoner blir du bedre kjent med i vår faste spalte «Turløperen» fra side 24.

Juni Arnekleiv forsynte seg grovt av pallplassene i forrige helgs Norges Cup-renn for junior i Mo i Rana. 2. plass i fellesstarten, 3. plass i sprinten og ikke minst NM-gull i mix-stafett er imponerende. Juni blir du bedre kjent med i vår faste spalte «Ung i sporet» fra side 28.

Vil du abonnere på SKIsport? Klikk her for å bestille!

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy