Nytt fra Garmin
1383 Views

Nytt fra Garmin

September 06, 2019
Skrevet av:

Kristin Roset

Garmin presenterer  VenuTM – en ny smartklokke med GPS,  AMOLED-skjerm og døgnkontinuerlige helseovervåkingsfunksjoner. Med batterilevetid på opptil fem dager i smartklokkemodus og rask lading behøver man ikke gå glipp av verdifull helseinformasjon. Venu er en av mange nye smartklokker som lanseres av Garmin på IFA i Berlin, Tyskland, 6-11 september.

– Vi er stolte av å presentere Garmins første klokke med AMOLED-skjerm, forteller Dan Bartel hos Garmin.

– Venu vil med sin fantastiske fargeskjerm vise flotte skjermbilder og animerte treningsøvelser. Og med Garmins velkjente standarder oppnås dette uten å gå vesentlig utover batterilevetiden.

Helse

Venu leveres med døgnkontinuerlige helseovervåkingsfunksjoner, som for eksempel avansert søvnovervåking med Puls Ox1, en ny registrering av pust og åndedrett, varsler for unormale hjerteslag, registrering av menstruasjonssyklus, stressporing med påminnelser for hvile og veskebalanse. Den innovative funksjonen Body BatteryTM energiovervåking hjelper deg å kontrollere kroppens energinivå, som er nyttig ved planlegging av trening, hvile og søvn.

Animerte og tilpassede treningsøvelser

Venus AMOLED-skjerm gjør treningen mer levende på klokkeskjermen, med mer enn 40 animerte treningsøvelser for styrketrening, kondisjon, yoga og pilates. Disse øvelsene er enkle å følge, og viser korrekt bevegelse og teknikk direkte på klokkeskjermen. Det finnes også forslag til ulike treningstimer på klokken og i Garmin ConnectTM, eller så er det mulighet for å lage sitt eget oppsett. I tillegg er Venu kompatibel med Garmin Coach, som viser treningsplaner som tilpasses dine egne mål og prestasjoner, en komplett løsning med en virtuell personlig trener for å øke motivasjonen.

Fitnessfunksjoner

Med GPS, ElevateTM pulsmåling på håndleddet5 og mer enn 20 preprogrammerte aktivitetsprofiler for sport både innendørs- og utendørs, som for eksempel til pilates, yoga, løping, svømming i basseng, golf og mer, er Venu fullspekket med funksjoner for å passe til en variert livsstil. Behøver du å puste ut og få ekstra energi? Venu tilbyr nye strukturerte pusteøvelser som er designet for å fremme fokus og avkobling.

Avansert søvnovervåking og Puls Ox

Med avansert søvnovervåking registreres både lett, dyp og REM søvnstadier. Ny teknologi for åndedrettsovervåking måler antall åndedrett per minutt, funksjonen Pulse Ox måler blodets oksygeninnhold under søvn. Tilsammen kan denne informasjonen vise kvaliteten på søvnen. Når du våkner kan du granske søvnstatistikken i Garmin Connect for å se om du får den kvaliteten på søvnen som du behøver for å kjenne deg uthvilt og klar for en ny dag.

 

Smarte funksjoner for den aktive

Venu leveres med en mengde smarte funksjoner:

  • Meldinger: Få smartvarsler3 som for eksempel for telefonanrop, SMS, varsler fra sosiale medier eller kalenderoppføringer. Android-brukere kan svare på SMS direkte fra klokken.
  • Musikk: Last ned låter eller spillelister4 på klokken, inklusive musikk fra tredjeparts musikkleverandører som Spotify og Deezer.
  • Sikkerhet og sporing: Ulykkeshendelser (under utvalgte aktiviteter3) og assistanse3 som sender sanntidsposisjon til utvalgte nødkontakter.
  • Garmin PayTM kontaktløs betalingsløsning5, slik at du kan legge kontanter og kort hjemme.
  • Brukervennlig: Velg blant ulike urskiver, apper og widgets fra appen Garmin Connect IQTM. Du kan til og med laste inn egne bilder og benytte de som urskiver.
  • Kompatibilitet: Benytt Venu sammen med nesten hvilken som helst smarttelefon (kompatibel med AndroidTM og Apple®-enheter).

Design, pris og tilgjengelighet

  • Venu leveres med en 1,2-tommer skjerm og i fire utgaver som svart med gull, lys sandfarget med rosegull, granittblå med sølv eller svart med skifer.
  • Batterilevetid på opptil 5 dager i smartklokke-modus, opptil 6 timer i GPS-modus med musikk og opptil 20 timer i vanlig GPS-modus. (legge inn batteritid kun med GPS)
  • Veiledende pris er satt til 4 199,-

1 Dette er ikke en medisinsk enhet og er ikke beregnet for diagnose eller overvåking av medisinsk tilstand. Les mer her: Garmin.com/accessibility. Puls Ox funksjonen er ikke tilgjengelig i alle land.

2 Les mer: Garmin.com/ataccuracy

3 Når paret med kompatibel smarttelefon; se Garmin.com/ble

4 Krever premiumabonnement hos tredjeparts musikkleverandør.

5 Les mer om hvilke banker som støtter Garmin Pay her: Garmin.com/GarminPay/banks

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service.

 

 

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy