Randonee: – Spennende lag
2016 Views

Randonee: – Spennende lag

Juli 12, 2022
Skrevet av:

Kristin Roset

Seks utøvere får sjansen på landslaget i randonee kommende sesong. I tillegg får fem utøvere sjansen på rekruttlandslaget.

– Norges Skiforbund randonee har tatt ut både et landslag og rekruttlag som består av begge kjønn og en blanding av juniorer og seniorer for kommende sesong. Dette er to spennende lag med et stort potensial som kan prestere godt kommende sesong og i sesongene fremover, sier sportssjef Martin Hanem Bartnes.

– Utøverne har gode ferdigheter og sammen med trenerteamet Ove Erik Tronvoll (landslagstrener) og Ola Hovdenak (rekrutt trener), med deres kompetanse, blir det interessant å se hva de får til kommende sesong og i årene fremover, fortsetter sportssjefen.

 

Landslaget i randonee 2022/23-sesongen:

Henriette Albon, Isfjorden IL

Ida Waldal, Hommelvik IL

Hans Inge Klette, Viljar IL

Vegard Øie, Romsdal Randoneeklubb

Trym Dalset Lødøen, Haugen IL

Erik Kårvatn, Trollheimen IL

Landslagstrener: Ove Erik Tronvoll

 

Rekruttlandslaget i randonee 2022/23-sesongen:

Elise H Andersen, Tromsø Randoneeklubb

Malin Indergård, Romsdal Randoneeklubb

Kristoffer Strømdal Wik, Byåsen Skiklubb

Bjørn Haugo Herfindal, Tromsø Randoneeklubb

Morten Antonsen, Gjerdrum IL

Rekrutt trener: Ola Hovdenak

 

 

Første dag som sportssjef og landslagstrener

Martin Hanem Bartnes og Ove Erik Tronvoll hadde fredag første arbeidsdag som henholdsvis sportssjef og landslagstrener for randonee. Randonee-utvalget i Norges Skiforbund er godt fornøyd med å ha ansatt duoen.

Begge har vært en del av randonee-miljøet siden 2006, da de var en del av den første norske troppen til et randonee-VM. Bartnes har lang tids erfaring som leder av randonee-utvalget og sitter dermed inne med verdifull erfaring for det videre arbeidet. Tronvoll har gjennom sitt entusiastiske engasjement som trener både for randonee og langrenn opparbeidet seg en særdeles god kompetanse som trener. I 2019 ble han tildelt tittelen årets trener av trenerklubben i langrenn.

Duoen har et glødende engasjement for randonee og utviklingen av sporten. Dette sammen med deres utfyllende kompetanse seg imellom, er et godt utgangspunkt for videre utvikling av sporten sammen med resten av randonee-utvalget i Norges Skiforbund og resten av miljøet i Norge.

Det er mye interessant i tiden som kommer, med blant annet World Cup-finalen i Tromsø til vinteren og randonee på OL-programmet i 2026. Til vinteren er det VM i Spania og Europeisk ungdoms-OL i Italia og mange andre interessante konkurranser. Ved at randonee har blitt OL-gren, blir det et tettere samarbeid med Olympiatoppen, noe som vil være med å løfte sporten i årene som kommer.

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy