Sparebank1-cup: - Endelig nok snø på Brunes!
1845 Views

Sparebank1-cup: – Endelig nok snø på Brunes!

Januar 24, 2023
Sparebank1-cup
Skrevet av:

Dagfinn Kern-Rosenvinge

Sparebank1-cup: Etter snøfattige år kan Erik Storhaug Molenaar i Vikersund IF melde om glede før helgens arrangement… 

Kan du fortelle kort om Sparebank1-cup?

-Vi arrangerer kretsrenn med deltagere i alderen 7 år til senior. For ungdom fra 13 år inngår rennet i Sparebank1-cup – en turnering med seks renn fordelt utover sesongen. Rennet er det tredje i rekken, og er også KM klassisk for Buskerud skikrets. 

Klassene det konkurreres i er Jenter og Gutter 8 år til senior, klassisk stil, individuell start. 

Rennet går av stabelen på Vikersund Langrenns hjemmestadion på Brunes. Det er et flott stadion, hvor vi kan skilte med god aktivitet og treninger gjennom hele året. Vi gleder oss stort til å kunne arrangere et større skirenn her igjen. Telenorkarusellen går riktignok hver onsdag for lokale skolebarn, men terminfestede løp har vært en mangelvare grunnet lite snø. Selv om Simonstranda har vært en utsøkt reservearena for oss, er vi ekstremt fornøyd med at vi har tilstrekkelig snø til å tilby gode løyper. 

Hvem står bak rennet?

-Det er Vikersund Langrenn som er arrangør, mens Sparebank1 er hovedsponsor for cupen. Pål Gunnar Mikkelsplass er TD, mens Erik S. Molenaar er rennleder. 

Hvilke forventninger har dere med tanke på antall deltagere?

-Vi forventer 150-200 deltagere til helgens arrangement. 

Øvrig informasjon?

-Påmelding foretas gjennom “Min idrett”, mens startkontingenten faktureres klubbene etterskuddsvis i henhold til NSFs satser. For ytterligere informasjon om arrangementet henviser vi til hjemmesidene våre. Resultatene leses opp av speaker i målområdet, og publiseres i tillegg elektronisk på EQ-timing og www.vikersundlangrenn.no.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy