Stygt fall på Kajsa Vickhoff Lie
2439 Views

Stygt fall på Kajsa Vickhoff Lie

Februar 28, 2021
Skrevet av:

Kristin Roset

Kajsa Vickhoff Lie (22) skrek i smerte etter et stygt falt under søndagens super-G-renn i Val di Fassa. Vickhoff Lie fikk en stygg rotasjon og skled langt nedover før hun etter hvert havnet inn i sikkerhetsnettet. Man kunne høre 22-åringen skrike i smerte etter fallet.

– Den leggen så ikke bra ut. Jeg får vondt her jeg sitter. Vær så snill produsent, flytt det kameraet, sier NRKs ekspertkommentator Audun Grønvold på sendingen.

– Hun havner rett og slett på en innerski og så blir det et voldsomt rundkast og skiene faller ikke av. Det var forferdelige bilder å se, sier Grønvold.

Vickhoff Lie fikk raskt tilsyn i løypen og etter drøyt 20 minutter ble hun hentet ut med helikopter og fraktet ut av bakken.

I målområdet kunne man også se lagvenninnen Ragnhild Mowinckel som tok seg til hodet. Rennet var stanset i 30 minutter før det etter hvert kom i gang igjen. Rennet ble igjen stanset etter at østerrikske Rosina Schneeberger falt og skled langt nedover i flere sekunder før hun også havnet i sikkerhetsnettet.

I likhet med Vickhoff Lie ble ikke skiene løst ut. Etter drøyt 20 minutter ble østerrikeren fraktet ut av løypen med helikopter. Rennet er nå i gang igjen.

Det norske laget har blitt hardt rammet av skader denne sesongen. Tidligere har Lucas Braathen, Atle Lie McGrath og Aleksander Aamodt Kilde alle pådratt seg alvorlige kneskader.

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy