1169 Views

Fra løk-og brødrester til fransk løksuppe

Vissen løk og daggammelt brød er ikke mye å røpe hurra for, akkurat. Men få grønnsaker gjennomgår en større forvandling med varmebehandling enn løk! Om du lar løken surre på lav varme til den er mørk gyllen og myk, lokker du frem sødme og aroma, og fjerner den skarpe smaken. Hell på kraft og la suppen putre videre sammen med litt timian, og gratiner den i ovnen med ost og brødkrutonger.

Mars 15, 2021
Skrevet av:

administrator

Oppskrift fransk løksuppe 5 stk. løk 2 ss. olje eller smør 0,5 ts. sukker 5 båter hvitløk 1 liter grønnsak- eller kjøttbuljong (utblandet) 2 stilk frisk timian 1 stk. laurbærblad Til servering 4 dl. brødkrutonger eller skiver ristet brød 2...

Logg Inn

Er du allerede abonnent?

  • 1 ÅRS ABONNEMENT 4 UTGAVER + DIGITAL TILGANG

    - FIRE UTGAVER AV MAGASINET I POSTEN

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    Kr 549
    Bestill
  • DIGITAL TILGANG 12 MÅNEDER

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    Kr 499
    Bestill
  • 1 MÅNEDS DIGITALT ABONNEMENT

    - TILGANG TIL DIGITALE MAGASINER

    - FULL TILGANG TIL DIGITALT INNHOLD

    - PRØV 1 MÅNED GRATIS

    Kr 49
    Bestill
Sett ditt passord for digital lesetilgang

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy