Bli med på skiferie til Alpene!
5916 Views

Bli med på skiferie til Alpene!

Landskap dekket i dyp snø, krystallklar luft, omringet av den imponerende fjellverdenen i Alpene. Hvem drømmer vel ikke om vinterferie i Alpene i Østerrike, Tyskland eller Italia?

November 30, 2018
Skrevet av:

Benedicte Larssen

Sammen med Cross Country Ski Holidays kan du enten gå på ski i perfekt preparerte langrennsløyper, eller bestige de høyeste fjelltoppene på turski.

I løpet av de siste årene har vintersporten i Østerrike, Tyskland og Italia utviklet seg til et ekte langrennsenter. De tilbyr et bredt nettverk av langrennsløyper som kan brukes til både klassisk langrenn og skøyter. Langrennsløyper med snø maskiner og høytliggende løyper er standard, og vi garanterer snø hele vintersesongen.

 

Et spekter av nordisk sport

Den fremragende infrastrukturen, inkludert skilting av langrennsløyper, skiskoler og utleie, samt sanitæranlegg og parkeringsplasser som ligger rett ved siden av langrennsløypene, vil gjøre ferien så komfortabel som mulig. Langrennsegmenter som for eksempel Olympiaregion Seefeld har viet seg til hele spekteret av nordisk sport. Der finner du skiskyttersentre, skihopp og rulleski for treningsøkter om sommeren. Høydepunktet i den kommende vintersesongen er FIS Nordic World Ski Championships fra 19. februar til 3. mars 2019. Olympiaregion Seefeld er valgt for andre gang som arena for dette mega-arrangementet.

KLIKK HER for å finne din drømmedestinasjon!

 

For de som liker å ta bilder av de vakre fjelltoppene og nyte fantastiske utforløyper, vil elske Cross Country Ski Holidays topptur områder. Turer med profesjonelle guider, ski kurs eller individuelt arrangerte skiturer med kvalifiserte fjellguider vil belønne deg med skjønnheten i uberørt natur. Topptur-eksperter og nybegynnere vil finne det beste miljøet for denne spennende sporten. Den beste funksjonen i skiområdet: Eget fjellområde som bare er dedikert til topptur entusiaster. Ronachkopf i Zell am See – Kaprun, for eksempel, har blitt gjort tilgjengelig som et eget topptur område. Og i Øst-Tyrol er det en hel dal – Villgraten-dalen – som aldri har sett en skiheis, og er perfekt egnet til å bli oppdaget for toppturer.

Uansett hvilken type sport du liker best, vil medlems hotellene og -regionene for Cross Country Ski Holidays, sørge for at vinterferien i Alpene blir uforglemmelig.

 

KLIKK HER for å finne de beste hotellene!

 


Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy