– Det har vært et eventyr!
3035 Views

– Det har vært et eventyr!

I begynnelsen av august er det klart for to uker med full fres i Trysil, og i år feirer sommerskiskolen 10 runde år.

Februar 25, 2021
Skrevet av:

Kristin Roset

Trysil Sommerskiskole startet i det små for ti år siden med 40 deltagere. I fjor møtte hele 400 ivrige unge opp fordelt på to uker. I år er programmet klart for to nye uker i begynnelsen av august.

–Givende

–Det har vært et eventyr. Jeg er litt stolt over hva vi har fått til, sier arrangementsleder Svein Skarpmo.
Han har selv vært langrennsløper, og er fremdeles meget ski-interessert.
–Jeg er utrolig glad i ski og vinteridrett generelt. Men det som kanskje gleder meg mest er å se ungdommene møte sine forbilder, og ta til seg ny lærdom. Det er givende det.

Dyktig trenerteam

Og gode forbilder vil deltagerne få oppleve på nært hold i august. Navn som Hans Christer Holund, Simen Hegstad Krüger, og brødrene Anders og Jørgen Aukland er blant trenerne. Sportssjefene er Karoline Conradi Øksnevad og Sondre Bergan.
–Vi er sikre på at deltagerne skal få full oppvartning både gjennom oppholdet på Radisson Blue Resort Trysil, gjennom treningsopplegget og det sosiale. Sistnevnte er viktig, så her har vi tilgang til både svømmebasseng og bowlinghall, forteller Skarpmo.
–Husk også Trysil rulleskisprint fredag 9. juli i Trysil sentrum med Johannes Høsflot Klæbo, Hans Christer Holund, Simen Hegstad Krü ger, og Even Northug med flere, avslutter Skarpmo.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy