Bindingsrevolusjon fra Rottefella
3435 Views

Bindingsrevolusjon fra Rottefella

September 18, 2018
Skrevet av:

Kristin Roset

– For oss som har levd av å produsere skibindinger i en mannsalder er det av stor betydning å kunne flytte grensen for hva som er mulig med ski på beina. Dette bindingssystemet kan bli like viktig for skisporten som giret ble for sykkelen, sier Torstein Myklebostad, administrerende direktør i Rottefella.

Skikkelig feste og glid er avgjørende for en god skitur for skiløpere på alle nivåer. Nå trenger man ikke lenger å velge mellom optimal glid eller godt feste. Det nye MOVETM-bindingssystemet gjort det mulig å flytte bindingen bakover for bedre glid og fremover for bedre feste, etter hvert som forholdene og løypen endrer seg.

 

– Du kan enkelt flytte bindingen mens du fortsatt har skiene på beina, både mens du står stille og i fart. Rottefella er opptatte av å skape mest mulig skiglede og gjøre det enkelt for folk å komme seg ut i skisporet. Med MOVETM Switch blir det enklere å få godt feste og god glid, sier Myklebostad

Tilgjengelig for alle skimerker

MOVETM Switch er nå tilgjengelig for alle skiinteresserte der ute og Rottefella kommer med MOVE produkter som passer til alle forskjellige skimerker. Pre-lanseringen av 2000 MOVE bindinger i 2017 ble raskt utsolgt.

Bronsevinneren fra tremila i OL i Pyeongchang, Hans Christer Holund, har testet MOVETM System gjennom vinteren.

– Jeg testet MOVE forrige sesongen og syntes systemet er genialt. På langtur begynner jeg nå med bindingen lengre bak, og etter hvert som smøringen slites flytter jeg bindingen fremover, sier Holund.

Bindingene er også godkjent i World Cup og i andre renn i regi av FIS.

Bedre glid – aldri mer glippeski

Det nye bindingssystemet gjør at du bruker mindre tid på å smøre skiene og kommer deg raskere ut i løypa. Rottefella MOVE fungerer like godt på felleski som på smøreski.

– Skigleden starter med gode ski. Vi har i 90 år latt oss inspirere av å skape gode skiopplevelser for folk flest. Med vårt nye bindingssystem har vi lyst til å tro at vi har flyttet grensen for hva som er mulig med ski på beina, sier Myklebostad.

 

Produktinformasjon: 

MOVETM Switch vil være tilgjengelig i butikk fra uke 40.

MOVETM Switch koster fra: 1499,-

Det er utviklet forskjellig typer av MOVETM Switch produktet avhengig av monteringsplate på ski og skiprodusent.

Hjemmeside: www.rottefella.no 

 

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy