Rottefella MOVE™ Race,
2040 Views

Rottefella MOVE™ Race,

Januar 22, 2020
Skrevet av:

Kristin Roset

I 2018 revolusjonerte Rottefella langrennssporten med bindingssystemet MOVE™ gjennom lansering av MOVE™ SWITCH som gjorde det mulig å justere feste og glid underveis på skituren, uten å ta av skiene.

17.januar kom oppfølgeren, Rottefella MOVE™ Race, som er spesielt rettet mot deg som ønsker å maksimere glid og hvor sekundene teller!

Med Rottefella MOVE™ Race får du umiddelbar glid og maksimalt ut av festesmøringen. Vipper du MOVE™ Race hendelen fremover, flytter du balansepunktet bakover med 30 mm for maksimum glid og ønsker du feste drar du hendelen tilbake i startposisjonen. Øystein Pettersen er en aktiv bruker av MOVE™:

“Med Rottefella MOVE™ Race får jeg momentant glid – med en enkel og rask håndbevegelse flytter jeg bindingen i fart“

 

«MOVE™ Race øker skiprestasjonene, MOVE™ Switch forbedrer skiopplevelsen og passer alle som ferdes på ski. MOVE™ Race har færre justeringstrinn enn Switch, men er tunet inn mot kravene konkurransesituasjonen stiller som at justeringen av bindingen skjer enda enklere og raskere»

Rottefella MOVE™ Race er utviklet til å passe de fleste ski. Du velger riktig produkt ut ifra hvilken monteringsplate du har på skiene.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Privacy policy